empty
home   /   kunstenaars

Ruud Ebert

foto_ruud.jpg Glasbewerking

De passie voor glasbewerking is ontstaan bij het kopen van een nieuwe woning in 2016. Mijn vrouw en ik vonden de landelijke huisstijlen met glas in lood bovenramen en of voorzetramen altijd erg mooi. Probeer dat maar eens te vinden in Almere 😊 Niet te doen dus een workshop gevolgd en dan maar zelf aan de slag. Een nieuwe hobby was geboren.
Als een kind in een snoepwinkel loop ik nu met enige regelmaat mooie glasplaten uit te zoeken. Van te voren weet ik nooit wat ik er precies mee ga maken maar de inspiratie komt altijd vanzelf.
Vanaf 2021 ben ik mijn eigen stijl gaan ontwikkelen van Glas in loodborden waarbij ik het lood vertin op mijn eigen wijze. Vanaf 2022 ben ik ook houtstukken met Tiffany stijl gaan combineren (af en toe met lamp) .
Het mooie aan glaskunst is dat een veranderende lichtinval er voor kan zorgen dat je het idee hebt dat je naar een heel ander werk zit te kijken. Dit probeer ik altijd na te bootsen door foto’s te plaatsen van mijn werken met verschillende belichting. 
Al mijn gemaakte werken staan op de site www.artfromtheheart.love
Heeft u interesse of heeft u een opdracht, dan kunt u contact opnemen d.m.v. het contactformulier van bovenstaande site.
 

Werk in beeld