empty
home   /   nieuws

Expositie van Pieter Bosch Fotografie in het ziekenhuis St Jansdal

PB-0220-2.jpg Dronten, 4 juli 2024 - Het ziekenhuis St Jansdal in Lelystad is verheugd om de fotografie-expositie van Pieter Bosch te presenteren. De tentoonstelling, die van 4 juli tot 4 september 2024 te zien zal zijn, toont een selectie van de een aantal indrukwekkende werken van de fotograaf.


Pieter Bosch is een gerenommeerde fotograaf die bekend staat om zijn vaardigheid om prachtige momenten vast te leggen. Met een carrière van meer dan twintig jaar heeft hij een uniek oog voor detail ontwikkeld dat zich vertaalt in adembenemende foto's.

De tentoongestelde werken zijn  diverse foto's van vogels allemaal in nederland in het wild gefotografeerd. Elk beeld vertelt een eigen verhaal en neemt de kijker mee op een reis door de lens van Pieter Bosch.

De expositie is een samenwerking tussen het ziekenhuis en de fotograaf. Het ziekenhuis is trots om te kunnen bijdragen aan het creëren van een inspirerende en rustgevende omgeving voor patiënten, bezoekers en medewerkers.

Bezoekers zijn van harte welkom om de expositie te bekijken tijdens de openingstijden van het ziekenhuis. De toegang is gratis en de werken zijn te vinden op verschillende locaties binnen het ziekenhuis.

Voor meer informatie over de tentoonstelling kunt u contact opnemen met het ziekenhuis St Jansdal of Pieter Bosch Fotografie.

Contactgegevens:
Ziekenhuis St Jansdal
Ziekenhuisweg 100,
8233 AA
Lelystad
www.stjansdal.nl

Pieter Bosch Fotografie
www.pieterbosch.nl

Terug naar overzicht